MVDR ZONWERING

Montage

MONTAGE BIJ MVDR ZONWERING

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Of je het nu zelf doet of laat doen: bij MvdR is de montage geen probleem. Inmeten & montage blijft echte vakwerk.   

Zie je er tegenop of heb je geen tijd of misschien ben je zelf gewoon niet zo handig, laat jouw garagedeur, horren, veranda, speelhuisje of andere dingen dan monteren door MvdR. Deze vakkundige monteurs zijn bekend met de beste producten en nemen graag jouw zorgen uit handen. Voorafgaand aan de montage komen wij eerst persoonlijk bij je langs en bekijken de situatie van jouw montage opdracht, zodat er geen problemen ontstaan tijdens het monteren en wij meteen weten wat we nodig hebben en wat voor uw de totale kosten hiervan zullen worden.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN ?

Efficiëntie en verantwoordelijkheid: onze interne aanpak garandeert kosteneffectiviteit en duidelijke communicatie

Doordat vrijwel alle projecten van A tot Z in eigen beheer kunnen worden uitgevoerd door ons kunnen wij de kosten relatief laag houden en heeft u altijd maar te maken met één aanspreekpunt, wat een duidelijke communicatie garandeert.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN ?

Uitgebreide bouwoplossingen afgestemd op uw behoeften: de veelzijdige expertise van MvdR op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud

Bij alle projecten, groot of klein, levert MvdR maatwerk, wij luisteren goed naar de wensen van de klant en baseren daar een gedegen plan van aanpak op. Wij zijn inzetbaar ingeval van nieuwbouw, maar ook bij renovatieprojecten. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud aan bestaande panden en kunnen opbouwen en aanbouwen aan de woning verzorgen. U kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen u helpen, wij staan open voor nieuwe ideeën, en zullen de mooiste design ontwerpen voor u neerzetten.