BUITEN ZONWERING

Uitvalschermen

Het uitvalscherm

Uitvalschermen zijn zeer functionele zonneschermen. Ze beschermen goed tegen warmte en zonlicht. Doordat de armen van een uitvalscherm zich aan de zijkant bevinden is dit type zonnescherm vooral geschikt voor ramen waar je niet vaak langsloopt. Met een uitvalscherm op maat bepaal je zelf eenvoudig hoeveel zonlicht je binnenlaat en verminder je de inkijk in jouw woning.

De schuine bescherming bestaat uit het plaatsen van een zonwering boven het raam. De zonwering voor ramen is een eenvoudige en flexibele oplossing voor bescherming tegen de zon en om inkijk te voorkomen. De uitvalhelling is regelbaar om zo schaduw (arm op 90°), schemerdonker (arm op 120°) of donker (arm op 180°) te verkrijgen.

Om de maten te nemen van de zonwering voor uw raam, moet u zichzelf de volgende vragen stellen:
- Heeft u diepliggende ramen of niet?
- Beschikt u over luiken en zo ja van welk type?

Door de ruime keuze in doek en cassette is ook een uitvalscherm volledig naar wens samen te stellen. U kunt kiezen voor handmatige bediening of voor totaal gemak met elektrische bediening

Koelt het ‘s avonds af dan houdt het doek juist warmte vast, waardoor u langer kunt genieten van een nazomer-avond. Wanneer u nog beter afgeschermd wil zitten en zon en wind tegen wil houden kunt u ook kiezen voor zijpanelen aan uw pergola.

UITVALSCHERMEN

Bekijk recente projecten