BINNEN ZONWERING

Plissé’s

Plissé's

Voor meer informatie over Plissé’s of een offerte neem contact op met ons!

Ben jij op zoek naar een elegant, sfeervolle en functionele oplossing voor zonwering? Kies dan voor plissé zonwering! 

 

Plissé zonwering bestaat uit gevouwen stof die in elkaar geschoven kan worden. Deze stijlvolle en functionele raamdecoratie wordt vaak gebruikt voor zonwering en privacy. Ze zijn beschikbaar in verschillende stoffen, kleuren en patronen waardoor ze perfect kunnen worden afgestemd op elke interieurstijl. 

Plissé zonwering biedt een combinatie van elegantie, functionaliteit en veelzijdigheid, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor zonwering en raamdecoratie thuis en op kantoor. Benieuwd naar andere voordelen? Wij lichten er een aantal toe. 

Flexibiliteit
Plissé zonwering biedt een uitstekende controle over lichtinval en privacy. Door de mogelijkheid om ze op verschillende hoogtes te plaatsen, kun je eenvoudig de gewenste hoeveelheid licht binnenlaten terwijl je privacy behouden blijft.

Stijlvol
Plissé zonwering voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan elk interieur. Met een breed scala aan stoffen, kleuren en patronen zijn ze perfect aan te passen aan de gewenste sfeer en uitstraling van het huis.

Isolatie en energiebesparend
Afhankelijk van de gekozen stof kan plissé zonwering helpen bij het reguleren van de temperatuur in huis. Het houdt warmte binnen tijdens de koude maanden en zonlicht tegen tijdens warme dagen. Door de isolerende werking behoud je in de winter warmte in je huis en in de zomer houdt de zonwering koele lucht vast, waardoor je geen ramen of deuren open hoeft te zetten. 


Duurzaamheid
Plissé zonwering wordt gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen ze jarenlang meegaan, waardoor ze een kosteneffectieve investering zijn op lange termijn.

Er zijn verschillende soorten plissé zonweringen, elk met unieke eigenschappen en toepassingen. De meest voorkomende zijn:

Standaard
Dit is de traditionele plissé zonwering die bestaat uit een enkele laag geplooide stof die zich opvouwt wanneer ze worden opgetrokken en zich weer uitvouwt wanneer ze worden neergelaten. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stoffen, kleuren en patronen.

Top-down/bottom-up
Deze zonwering kan zowel van boven naar beneden als van onder naar boven worden bediend, waardoor je maximale flexibiliteit hebt bij het regelen van lichtinval en privacy. Ze zijn ideaal voor ruimtes waar je privacy wilt behouden zonder het natuurlijke licht (volledig) te blokkeren.

Plissé rol zonwering
Dit is een combinatie van plissé- en rol zonwering. Ze bieden de veelzijdigheid van plissé zonwering met de eenvoudige bediening van rol zonwering. Plissé zonwering kan worden opgetrokken en neergelaten met behulp van een kettingmechanisme.

Duette
Hoewel dit technisch gezien geen plissé zonwering is, is de Duette vergelijkbaar qua uiterlijk en constructie. Ze bestaan uit twee lagen stof die samen een honingraatstructuur vormen, waardoor ze extra isolatie bieden en zeer energie-efficiënt zijn. Door de dubbele laag heeft de Duette zonwering geen gaatjes waar licht door kan komen. Perfect in combinatie met verduisterende stoffen.

Plissé magneet frame
Met de plissé magneet frame kunnen wij zonwering plaatsen zonder te boren. Het tapeframe wordt vastgemaakt met behulp van plakprofielen en het magneetframe wordt bevestigd met een magneetstrip. Het frame is makkelijk te demonteren bij bijvoorbeeld het ramen lappen.

Bij MVDR Zonwering werken met oog voor detail en kwaliteit. Elk product wordt op maat gemaakt zodat deze perfect aansluit bij jouw ramen en deuren. Dankzij de veelzijdige keuze aan stoffen, kleuren en patronen kunnen wij de plissé zonwering aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. 

Bij MVDR Zonwering werken we alleen met de beste merken om ervoor te zorgen dat jij hoogwaardige producten ontvangt die lang meegaan. We zijn trots op onze samenwerking met merken zoals Verosol en Zonnelux. Deze merken staan bekend om hun vakmanschap, duurzaamheid en innovatie. Kortom: plissé zonwering van uitzonderlijke kwaliteit. 

 

Wij plaatsen plissé zonwering in onder andere Hilversum, Bussum, Blaricum en omgeving. 

Wil jij meer weten over plissé zonwering voor in huis of op kantoor? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

PLISSÉ'S

Bekijk onze recente projecten