Solar Screens van hoge kwaliteit, met de juiste service.

Solar screens weren de zon, beschermen de kozijnen en het interieur én vormen een elegant hitteschild. Het zijn een paar van de voordelen van de verticale zonwering, die we natuurlijk in alle kleuren en allerlei afmetingen kunnen aanbrengen. Dat doen we helemaal op maat, en eventueel door rekening te houden met rolluiken die er zitten. Dus zoek je een manier om de zon te weren aan de buitenkant van de woning? We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Al meer dan 2500 tevreden klanten

Gratis adviesgesprek voor jouw Solar Screens

Geen kosten. Geheel vrijblijvend. Geen spam. Beloofd
Scherpe prijzen
Hoogwaardige kwaliteit
Vakkundige montage
Deskundig advies
Exclusieve zonwering

Solar Screens in Hilversum en omgeving

We leveren en monteren de screens ter zonwering van onder andere Stobag in Weesp, Hilversum, Hilversumse Meent, Bussum en omgeving. Dat doen we bij particulieren, bij winkels en bij andere bedrijven. Dus denk je na over verticale zonwering en ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Daar vertellen we je graag meer over. Uiteraard kunnen we de solar screens leveren in iedere kleur en in iedere stijl waar je naar zoekt en is er de mogelijkheid voor het bedienen via een App op de smartphone of tablet.

10+ Jaar ervaring

Solar Screens in alle kleuren en smaken.

Dus zoek je een strakke oplossing in wit, beige of een andere kleur? Of zoek je naar zonwering die sober oogt, en daarmee niet te veel aandacht trekt? Wij horen graag waar je naar zoekt, om je op basis daarvan precies aan te geven wat er mogelijk is. Zo realiseren we verticale zonwering, waarmee je de zon letterlijk en figuurlijk buiten de deur kunt houden. Tevens kunnen ze ook goed gebruikt worden in een overkapping met zowel transparant doek waar door na buiten gekeken kan worden of 1 procent doek voor de warmte of kou tegen te houden. We kunnen de solar screens plaatsen op de gevel, we kunnen ze monteren aan het plafond. En ben je benieuwd naar de modellen die er beschikbaar zijn? Je kan kiezen uit rond, vierkant of een half ronde bak waar de rol in is weg gewerkt, afhankelijk van de bescherming die je wenst tegen de verschillende weersomstandigheden.

10+ Jaar ervaring

Tevreden klanten over onze Solar Screens dienstverlening

Corinne - 2022
Super goede adviezen gehad bij de keuzes van onze duettes. Bij het kiezen van de rails van de overgordijnen gekozen voor het nieuwe elektrische systeem op advies van Mitchell. Wij willen niets anders meer, de gordijnen blijven langer mooi en het eind resultaat ziet er super luxe uit!
Victor Laarhoven - 2022
Ik ben zeer blij met het gedegen en professionele advies dat ik vooraf heb gekregen. Bij plaatsing zeer nette afwerking en goede nazorg en uitleg over het aangekochte product. Alles zeer naar wens en dat ook nog eens tegen een zeer goed prijs. Een aanrader.
K. Schulp - 2022
Prima begeleiding wat betreft prijs en kwaliteit. Doordat de gevelbekleding hol was en ze het niet op de normale manier konden vastzetten hebben ze dit toch perfect opgelost. Prachtig zonnescherm we zijn er erg blij mee.

Dit zijn de stappen voor jouw ideale Solar Screens

01

Solar Screens bekijken

Bekijk online welk type zonwering je wilt laten plaatsen. Of stel ons je vragen.

02

Maak afspraak

Neem contact op om een afspraak te maken. Wij reageren standaard binnen 24 uur.

03

Wij komen langs

Onze zonwering-specialisten komen bij je langs en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Nieuwe screens of de motors vervangen

We plaatsen voor de meeste klanten nieuwe screens, als ze de zon willen weren. Het is een effectieve manier om de zon buiten te houten, waardoor je zowel de kozijnen als het interieur beschermt. En belangrijker nog, het vormt een hitteschild aan de buitenkant van de woning. De warmte van de zon krijgt niet de kans om door het glas heen naar binnen te stralen. Dus zoek je een manier om het binnen aangenaam koel te houden, zelfs op warme zomerse dagen? Met solar screens voorkom je dat de warmte naar binnen kan stralen. In plaats daarvan houd je die al aan de buitenkant tegen, zodat het binnen niet te veel op zal warmen. Als je al solar screens hebt kunnen we bijvoorbeeld de motor vervangen of het doek vervangen. Zo zorgen we voor verticale zonwering als nieuw, terwijl je daarvoor natuurlijk een scherpe prijs betaalt.

Solar screens laten plaatsen

Wij kunnen de solar screens leveren in Hilversum en Bussum en omgeving, en die bovendien vakkundig monteren. Onze specialisten komen graag bij je langs om je een vrijblijvende offerte uit te brengen. Daarin leggen we uit wat de mogelijkheden zijn, welke kosten we daarvoor berekenen en hoe we de screens monteren. De montage doen we vakkundig en nauwkeurig, om het zo netjes mogelijk voor je af te werken. Het resultaat is verticale zonwering die je handmatig of elektrisch bedient. Wil je solar screens bestellen of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 657 060 283, stuur ons een e-mail naar info@mvdrzonwering.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.