Markiezen van hoge kwaliteit, met de juiste service.

Markiezen zijn prachtig om te zien en zijn bijzonder praktisch als zonwering. Het doek weert zowel zonlicht aan de voorkant als aan de zijkanten van het zonnescherm. Bovendien kennen we de markies vooral van luxe winkels en klassieke woningen. Dankzij diverse modellen plaatsen we ook markiezen bij moderne woningen. Ontdek de diverse mogelijkheden, zowel voor decoratie als bescherming van bijvoorbeeld het interieur.

Al meer dan 2500 tevreden klanten

Gratis adviesgesprek voor jouw Markies

Geen kosten. Geheel vrijblijvend. Geen spam. Beloofd
Scherpe prijzen
Hoogwaardige kwaliteit
Vakkundige montage
Deskundig advies
Exclusieve zonwering

Markiezen in Laren en omgeving

We leveren en monteren markiezen in bijvoorbeeld Laren, Hilversum, Bussum en omgeving. Daar hebben we veel ervaring met verschillende soorten en maten. Dus zoek je een kleine markies voor een zijraam of gaat het om een groter model voor de voorgevel of de achtergevel? We werken voor zowel winkels en andere bedrijven als voor particulieren die zoeken naar een specialist in markiezen. We kunnen een markies plaatsen aan het plafond of zijwaarts aan de gevel. Daarom komen we graag bij je langs, om de situatie ter plekke te bekijken. Aan de hand daarvan bespreken we de mogelijkheden en stellen we een vrijblijvende offerte op. Dat geeft precies aan wat we kunnen realiseren en wat daarvan de kosten zijn.

10+ Jaar ervaring

Allerlei mogelijkheden

Dus zoek je naar een vaste markies, een vouwbare markies of specifieke en rechte vorm of een gebogen vorm? Er zijn allerlei mogelijkheden, zowel voor ramen als voor het balkon of bijvoorbeeld een vitrine en etalage. Bovendien kunnen we een markies leveren en monteren met een koord, een slinger of een elektrische motor.

10+ Jaar ervaring

Tevreden klanten over onze Markiezen dienstverlening

Corinne - 2022
Super goede adviezen gehad bij de keuzes van onze duettes. Bij het kiezen van de rails van de overgordijnen gekozen voor het nieuwe elektrische systeem op advies van Mitchell. Wij willen niets anders meer, de gordijnen blijven langer mooi en het eind resultaat ziet er super luxe uit!
Victor Laarhoven - 2022
Ik ben zeer blij met het gedegen en professionele advies dat ik vooraf heb gekregen. Bij plaatsing zeer nette afwerking en goede nazorg en uitleg over het aangekochte product. Alles zeer naar wens en dat ook nog eens tegen een zeer goed prijs. Een aanrader.
K. Schulp - 2022
Prima begeleiding wat betreft prijs en kwaliteit. Doordat de gevelbekleding hol was en ze het niet op de normale manier konden vastzetten hebben ze dit toch perfect opgelost. Prachtig zonnescherm we zijn er erg blij mee.

Dit zijn de stappen voor jouw ideale Markiezen

01

Markiezen bekijken

Bekijk online welk type zonwering je wilt laten plaatsen. Of stel ons je vragen.

02

Maak afspraak

Neem contact op om een afspraak te maken. Wij reageren standaard binnen 24 uur.

03

Wij komen langs

Onze zonwering-specialisten komen bij je langs en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Nieuwe markies of het doek vervangen

De markiezen die we leveren zijn goed van kwaliteit en gaan lang mee. Gebruik je een bestaande markies, die aan vervanging toe is? Onze monteurs en specialisten komen graag langs om te kijken wat er aan de hand is. In sommige gevallen kunnen we de bediening vervangen, een nieuwe elektrische motor plaatsen of het doek vernieuwen. Je kunt dan gebruik blijven maken van de markies die er hangt, met nieuwe materialen om die weer lang mee te laten gaan. Wij bekijken de markiezen en gaan na wat er moet gebeuren, om ervoor te zorgen dat je daarmee weer kiest voor hoogwaardige zonwering en goede bescherming van de gevel en het interieur.

Markiezen laten plaatsen

Zoek je naar zonwering en wil je bijvoorbeeld een markies laten plaatsen? Onze vakmensen weten wat er komt kijken bij nauwkeurige en vakkundige montage. Dat betekent dat we de gevel beoordelen op mogelijkheden, en aangeven hoe we de markies kunnen bevestigen. Bovendien laten we graag de verschillende modellen en uitvoeringen zien, inclusief het doek dat we zullen gebruiken. Dus ben jij benieuwd naar de mogelijkheden als je denkt aan een markies? Dat is waar we sterk in zijn. Wij leveren de markiezen en zorgen voor vakkundige montage, zonder dat jij daar omkijken naar hebt. Het resultaat is stijlvolle zonwering, die zowel aan de voorkant als via de zijkanten voorkomt dat de zon naar binnen schijnt.