Lamellendak van hoge kwaliteit, met de juiste service.

Een lamellendak oogt zomers, creëert aangename schaduw en vormt een verrijking voor iedere tuin. We plaatsen overkappingen met lamellen in onder andere Naarden, Bussum en omgeving, natuurlijk helemaal afgestemd op de stijl waar je aan denkt. Of we inspireren met wat er mogelijk is, waarvoor we graag een vrijblijvende offerte uitbrengen. Dus denk je aan een overkapping met lamellen, eventueel inclusief zijwanden? Wij realiseren wat jij kunt dromen.

Al meer dan 2500 tevreden klanten

Gratis adviesgesprek voor jouw Lamellendak

Geen kosten. Geheel vrijblijvend. Geen spam. Beloofd
Scherpe prijzen
Hoogwaardige kwaliteit
Vakkundige montage
Deskundig advies
Exclusieve zonwering

Lamellendak in Naarden en omgeving

We realiseren lamellendaken in onder andere Naarden, Hilversum en Bussum en omgeving. Dat doen we in grote en kleine tuinen, voor bedrijven en particulieren. Dus zoek je een manier om het comfort in de tuin te vergroten? Of denk je aan een uitbreiding van de woonkamer naar de tuin toe? In die gevallen gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Het voordeel van een lamellendak zoals we dat plaatsen is dat het gevoel van buiten behouden blijft, terwijl je toch eenvoudig meer comfort toevoegt.

10+ Jaar ervaring

Naar wens te monteren

Als de zon hoog aan de hemel staat zorgen de lamellen voor gedeeltelijke schaduw. De zon draait, dus de precieze schaduwplekken variëren gedurende de dag. Op die manier wordt het meteen een stuk aangenamer, terwijl je voor je gevoel toch volledig buiten zit. Uiteraard kunnen we het lamellen dak plaatsen inclusief bijvoorbeeld zijwanden. Dat houdt de wind tegen of kan zelfs helpen als zonwering wanneer de zon laag staat. Op die manier realiseren we een fijne tuinkamer of buitenkamer, als verlenging van de woonkamer.

10+ Jaar ervaring

Tevreden klanten over onze Lamellendak dienstverlening

Corinne - 2022
Super goede adviezen gehad bij de keuzes van onze duettes. Bij het kiezen van de rails van de overgordijnen gekozen voor het nieuwe elektrische systeem op advies van Mitchell. Wij willen niets anders meer, de gordijnen blijven langer mooi en het eind resultaat ziet er super luxe uit!
Victor Laarhoven - 2022
Ik ben zeer blij met het gedegen en professionele advies dat ik vooraf heb gekregen. Bij plaatsing zeer nette afwerking en goede nazorg en uitleg over het aangekochte product. Alles zeer naar wens en dat ook nog eens tegen een zeer goed prijs. Een aanrader.
K. Schulp - 2022
Prima begeleiding wat betreft prijs en kwaliteit. Doordat de gevelbekleding hol was en ze het niet op de normale manier konden vastzetten hebben ze dit toch perfect opgelost. Prachtig zonnescherm we zijn er erg blij mee.

Dit zijn de stappen voor jouw ideale Lamellendak

01

Lamellendak bekijken

Bekijk online welk type zonwering je wilt laten plaatsen. Of stel ons je vragen.

02

Maak afspraak

Neem contact op om een afspraak te maken. Wij reageren standaard binnen 24 uur.

03

Wij komen langs

Onze zonwering-specialisten komen bij je langs en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Nieuwbouw en bestaande bouw

We realiseren zowel nieuwbouw als integraties met bestaande bouw, om het lamellendak helemaal naar wens te plaatsen. Dus wil je die aanbouwen aan de voorgevel of gaat het om een vrijstaand model op een andere plek in de tuin? Wij hebben de ervaring bij zowel winkels en bedrijven als bij particulieren. Dus zoek je een manier om inspiratie op te doen of weet je al precies waar je naar op zoek bent? Wij helpen je graag bij het bepalen van de mogelijkheden. Voordat we een lamellendak plaatsen komen we altijd langs om de situatie ter plekke te bekijken. We brengen een vrijblijvende offerte uit, waarin we zowel de kosten als de mogelijkheden en opties met je delen. Dus vind je het belangrijk om een onzichtbare afvoer te laten plaatsen of denk je aan kantelbare of inschuifbare lamellen? Wij laten je graag zien wat we allemaal kunnen realiseren.

Lamellendak laten plaatsen

Vervolgens kunnen we het lamellendak leveren en zorgen we natuurlijk voor de vakkundige montage. Wij zorgen ervoor dat het dak tot in de puntjes klopt, en netjes is afgewerkt. Dat doen we bijvoorbeeld met onzichtbare schroeven en met robuuste hoekversterkingen. Het is op die manier een prachtige investering voor de tuin, om extra comfort te ervaren en daar zo vaak mogelijk van te genieten. Wil je lamellendak laten plaatsen of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 657 060 283, stuur ons een e-mail naar info@mvdrzonwering.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.