Pergola's van hoge kwaliteit, met de juiste service.

Een pergola is prachtig om te zien én het verlengt het comfort van bij jou thuis tot in de tuin. Dus heb je een klein of een groot terras en zoek je naar een manier om daar nog meer van te genieten? Laat een pergola plaatsen, en gebruik zonwering tegen de zon en de hitte. Of zorg er hieronder juist voor dat je al vroeg in het voorjaar naar buiten kunt en tot lekker lang in de herfst kunt blijven zitten.

Al meer dan 2500 tevreden klanten

Gratis adviesgesprek voor jouw Pergola

Geen kosten. Geheel vrijblijvend. Geen spam. Beloofd
Scherpe prijzen
Hoogwaardige kwaliteit
Vakkundige montage
Deskundig advies
Exclusieve zonwering

Pergola in Huizen en omgeving

We plaatsen pergola’s van onder andere Stobag in Weesp, Huizen, Hilversum en Bussum en diverse andere plaatsen in de omgeving. Wij realiseren zo zonwering én een fijne plek in de tuin. De pergola combineert niet minder dan drie fijne voordelen. Zo hebben pergola’s een Stijlvolle zonwering. De pergola garandeert stijlvolle zonwering, uiteraard in een kleur naar wens. We kunnen in principe iedere (RAL)kleur realiseren, in het materiaal dat je mooi vindt. Door goed te kijken naar de tuin en eventueel het interieur stemmen we dit allemaal netjes op elkaar af. Ook geeft een pergola een aangename temperatuur. Onder de pergola is het in de zomer niet zo heet, als de zon staat te branden. Het doek houdt de ergste hitte tegen en creëert aangename schaduw. In het voorjaar en najaar blijft de warmte er juist beter onder hangen.

10+ Jaar ervaring

Geschikt voor iedere tuin

Daarnaast zijn pergola’s ook geschikt voor kleinere tuinen. Een pergola gebruikt een aantal smalle staanders, dus neemt minder ruimte in dan een overkapping. Dat betekent dat je deze ook prima in een kleinere tuin kunt plaatsen, of bij een kleiner terras in de tuin. Ten slotte voorkomt een pergola de zware belasting van een (klikarm)scherm aan de gevel. De verschillende staanders verdelen het totale gewicht, direct naar de grond. Het is een mooie oplossing voor zonwering, die daarom populair is bij veel van onze klanten in Huizen en omgeving.

10+ Jaar ervaring

Tevreden klanten over onze Pergola dienstverlening

Corinne - 2022
Super goede adviezen gehad bij de keuzes van onze duettes. Bij het kiezen van de rails van de overgordijnen gekozen voor het nieuwe elektrische systeem op advies van Mitchell. Wij willen niets anders meer, de gordijnen blijven langer mooi en het eind resultaat ziet er super luxe uit!
Victor Laarhoven - 2022
Ik ben zeer blij met het gedegen en professionele advies dat ik vooraf heb gekregen. Bij plaatsing zeer nette afwerking en goede nazorg en uitleg over het aangekochte product. Alles zeer naar wens en dat ook nog eens tegen een zeer goed prijs. Een aanrader.
K. Schulp - 2022
Prima begeleiding wat betreft prijs en kwaliteit. Doordat de gevelbekleding hol was en ze het niet op de normale manier konden vastzetten hebben ze dit toch perfect opgelost. Prachtig zonnescherm we zijn er erg blij mee.

Dit zijn de stappen voor jouw ideale Pergola

01

Pergola's bekijken

Bekijk online welk type zonwering je wilt laten plaatsen. Of stel ons je vragen.

02

Maak afspraak

Neem contact op om een afspraak te maken. Wij reageren standaard binnen 24 uur.

03

Wij komen langs

Onze zonwering-specialisten komen bij je langs en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Met of zonder zijpanelen of als extra woonkamer

De pergola is in allerlei uitvoeringen beschikbaar. We kunnen die plaatsen met alleen de staanders en een doek, of inclusief zijpanelen die zorgen voor meer beschutting. En wil je een verlenging van de woonkamer realiseren, voor maximaal comfort als je in de tuin zit? Vertel ons wat je wensen zijn voor de pergola die je wilt laten plaatsen. Dan adviseren we je graag over de mogelijkheden. Of we laten voorbeelden zien van wat we bij andere woningen in de tuin hebben neergezet.

Pergola laten plaatsen

Gaat het je om zonwering met een pergola? Of zoek je naar een specialist die dit voor je kan plaatsen als uitbreiding van de woonkamer en maximaal comfort in de tuin? Welk doel je hiermee ook voor ogen hebt en aan welke materialen je ook denkt: de kans is groot dat we je hiermee goed kunnen helpen. Dus twijfel je over de verschillende soorten doeken en stoffen? Of weet je al precies hoe de staanders en de zijpanelen er straks uit moeten zien? We horen het graag van je, om je daarover te adviseren en een vrijblijvende offerte uit te brengen. Wil je pergola laten plaatsen of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 657 060 283, stuur ons een e-mail naar info@mvdrzonwering.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.