BUITEN ZONWERING

Pergola

Pergola

De pergola is een stijlvolle oplossing om het comfort van uw huis tot aan de tuin te verlengen. Of u nu een groot terras heeft of juist een klein terras; een pergola is de ideale zonwering die tegen de zon en hitte beschermt. Door de slanke staanders neemt een pergola minder plek in dan traditionele terrasoverkappingen en is er minder belasting aan de muur dan bij een knikarmscherm.

Op Uw terras natuurlijk! Voor een pergola heeft men geen bepaald oppervlakte nodig. Klein of groot formaat, alles is mogelijk!

De pergola bestaat in de meest eenvoudige versie (beschutting tegen de zon) tot de meest geavanceerde (door de woonkamer in te richten en zich te beschermen). Er bestaan oneindig veel modellen en opties zodat u comfort in overvloed heeft, bijvoorbeeld zijpanelen als bescherming.

Koelt het ‘s avonds af dan houdt het doek juist warmte vast, waardoor u langer kunt genieten van een nazomer-avond. Wanneer u nog beter afgeschermd wil zitten en zon en wind tegen wil houden kunt u ook kiezen voor zijpanelen aan uw pergola.

PERGOLA

Bekijk recente projecten